L’Arts d’Estiu ajorna la desena edició a l’any 2021

  • Demanen als que ja havien comprat entrades que les conservin per l’any que ve.

El festival pinedenc ha anunciat, com ja havia avançat CALELLA COMUNICACIÓ, que no es podran celebrar els concerts aquest estiu degut a la crisi del coronavirus. L’Arts d’Estiu traspassa la seva programació a l’any que ve i, amb ella, el desè aniversari del festival. La organització afirma que tenia sorpreses preparades que es convertiran en novetats per l’estiu vinent.

Ja tenen noves dates per alguns dels concerts programats: Sergio Dalma, que es celebrarà el 5 d’agost del 2021, Ara Malikian actuarà el dia següent i Beret el dia 7. Manel passa al 21 d’agost de l’any que ve. No hi ha encara data pel primer dels concerts, el de José Luis Perales. La organització demana que es conservin les entrades pels concerts de l’any vinent, però retornaran els diners a qui ho demani.

En un comunicat, l’Arts d’Estiu es queixa que no poden preparar l’edició d’enguany per la manca de mesures específiques per a festivals i grans esdeveniments per part del Govern.

L’Arts d’Estiu se suma a la llista de festivals que han ajornat o cancel·lat les seves edicions per la crisi sanitària. Ahir era el Canet Rock qui anunciava una nova data: passava del 4 de juliol al 3 d’octubre, amb el mateix cartell. El Primavera Sound també ha decidit cancel·lar l’edició d’enguany i celebrar el vintè aniversari l’any 2021. El Sónar està pendent d’una nova data, mentre que el Cruïlla és l’excepció que manté la data actual, a inicis de juliol, per celebrar el festival.

A Calella, el NEC sembla que es manté en peu. L’Agrupació Sardanista de Calella ha anunciat que el concert de presentació del seu disc, Arran d’Onada, es celebrarà en el marc del festival calellenc el 31 de juliol. El concert s’haurà de realitzar, amb tota probabilitat, seguint mesures de seguretat i distanciament social.

2020-05-15T14:22:36+01:00 15/05/2020 | 14:00|Categories: Sin categoría|
X