La UEHC torna a la normalitat amb el casal d’estiu

2020-05-23T18:04:05+01:00 23/05/2020|

  • Després de setmanes tancats a casa i sense jugar amb altres nens, la UEHC posa en marxa el seu casal perquè els infants puguin gaudir de l’estiu.

Les entitats estan decidides a recuperar la normalitat dins de les possibilitats. Per això, la Unió Esportiva Handbol Calella celebrarà un any mes el seu casal d’estiu, amb el que volen contribuir a la socialització dels nens després d’una etapa en la que han hagut d’estar aïllats a les seves cases.

Està enfocat als nenes i nenes d’entre 6 i 13 anys. La pràctica de l’handbol hi serà present, però també faran jocs, excursions i activitats aquàtiques. Començarà el 29 de juny i s’allargarà fins al 9 d’agost i es dona la possibilitat de fer matrícules setmanals a un preu de 50 euros. El casal es farà en horari de matins al Pavelló Municipal.

Serà un any diferent pel que fa als casals, que hauran d’adaptar-se a les mesures de prevenció de la COVID-19.

Com no pot ser d’una altra manera, caldrà seguir el protocol establert per prevenir el contagi de la COVID-19. El president de la UEHC, Andrés Garcia, ha explicat que estan a l’espera de rebre els detalls sobre quines actuacions hauran de seguir. El casal començarà un cop Calella estigui en fase 3 o, fins i tot, ja hagi acabat el pla de desescalada. Per tant, les mesures de seguretat seran més relaxades del que són ara. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies està treballant en el Document Marc d’Educació en el Lleure per aquest any.

Les inscripcions per al casal ja estan obertes. Es poden fer a través del telèfon 664 01 05 16 o a través del club, www.uehcalella.cat.

Des de la UEHC han fet un vídeo promocional animant també als nens i nenes a que s’apuntin al club per aprendre i perfeccionar la tècnica de l’handbol.

X