La Colla de Geganters anima als nens i nenes de Calella a fer un dibuix dels gegants

2020-05-28T17:22:15+01:0028/05/2020|

  • Han posat en marxa un concurs dirigit als infants d’entre 0 i 14 anys amb l’objectiu que dibuixin als Gegants de Calella fent una cercavila. Hi ha temps fins al 13 de juny per presentar els dibuixos.

Aquest any, la COVID-19 farà que ens quedem sense la Festa Major Petita, que s’havia de celebrar a mitjans de juny. Com que no es podrà dur a terme amb normalitat, les primeres iniciatives comencen a sorgir. La Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella han creat el I Concurs de Dibuix Infantil, on hi hauran 3 categories diferents: de 0 a 6 anys; de 7 a 11 anys i de 12 a 14 anys. 

La temàtica ha de girar entorn a les cercaviles geganteres, sent imprescindible la presència d’alguna de les figures de la Colla de Geganters i Grallers de Calella: la Llopa, els gegants, els capgrossos, com poden ser en Mastegamosques o el més recent, l’Avi Pruna

El dibuix ha de tenir alguna de les figures de la colla. Poden ser els gegants, en Quirze i la Minerva; o també en Bernat i l’Elisenda. També poden ser els capgrossos o la Llopa.

Els dibuixos que resultin premiats, es mostraran, cadascun d’ells, un mes a la imatge de portada de Facebook dels Geganters. I a tots els infants participants, només pel sol fet de fer-ho, rebran un diploma commemoratiu del I Concurs de Dibuix Infantil.

Tots aquells que vulguin participar, tenen temps per fer-ho fins al dissabte 13 de juny. Els treballs s’han d’entregar a la Papereria Roger (Amadeu, 1-7). A mode d’inspiració, a la pàgina web dels geganters pots trobar fotografies dels gegants i de les figures.

Un llarg temps sense gegants

Tot apunta a que tindrem un estiu sense gegants. La quantitat de gent que es reuneix quan ballen en Quirze i la Minerva fan impensable que es pugui celebrar una cercavila. Pel moment, ens haurem de conformar amb veure la figura d’en Mastegamosques a la façana de l’Ajuntament Vell. 

Comparteix el contingut!

Go to Top