Calella en Comú proposa promocionar els espais naturals de Calella

  • El partit lila planteja crear un grup d’informadors per donar més publicitat a les Torretes, el Parc Dalmau, el Far o La Muntanyeta.

Calella en Comú vol que la platja no sigui l’únic element que atragui als visitants. Per això, proposa la creació d’un grup d’informadors per “promocionar i potenciar el bon ús” d’espais com el Far, les Torretes, el Parc Dalmau o La Muntanyeta. No només farien publicitat d’aquest patrimoni natural de cara a visitants i turistes, sinó també pels mateixos calellencs.

Tot i que no han especificat qui podria formar part d’aquest grup d’informadors, la crisi sanitària ha provocat que una gran quantitat de persones perdin els ingressos i la feina. Els informadors podrien sortir de les persones inscrites al Servei Local d’Ocupació de la ciutat com a demandants de feina.

Aquesta proposta forma part d’una campanya engegada per Calella en Comú per l’impuls públic per la reactivació de Calella. La van presentar al ple i no va prosperar però van llençant idees a través dels seus perfils a les xarxes socials. Entre elles, facilitar la contractació de personal dedicat a captar els recursos econòmics que vinguin d’administracions públiques superiors o organitzar un programa d’activitats educatives i de lleure per a nens i joves aquest estiu. Pel que fa a la platja, consideren que cal adaptar els seus accessos a les normes de seguretat.

Calella en Comú ha engegat una campanya a través de les xarxes socials amb propostes per reactivar Calella després de la crisi de la COVID-19.

Els comuns han manifestat en diverses ocasions la seva voluntat de posar les empreses municipals al servei de la reconstrucció econòmica i social de Calella. Per exemple, creant llocs de treball a través de l’empresa municipal de mobilitat, Gestvia, i no a través d’intermediaris com Empreses de Treball Temporal (ETT).

A grans trets, el que plantegen els comuns és fomentar l’economia productiva. Per fer-ho, aposten per modificar el Pressupost Municipal per crear ocupació fent obra pública i programes d’atenció a les persones. “Cada euro invertit en contractacions redueix en una proporció molt superior les necessitats d’assistència social”, consideren.

Des del partit lila també reclamen la continuïtat del grup de voluntaris que s’ha format durant la pandèmia per fer acompanyament a la gent gran de la ciutat i a les famílies amb pocs recursos.

2020-05-31T16:53:47+01:00 31/05/2020 | 16:45|Categories: Noticies|
X