S’instal·laran càmeres al pavelló per seguir els partits i els entrenaments en streaming

2020-06-09T19:34:34+01:0009/06/2020|

  • Es col·locaran tres càmeres, una al mig del camp i dues enfocant als marcadors. Serà compartit entre el Club Bàsquet Calella i la Unió Esportiva Handbol Calella.

La pròxima temporada, el Pavelló d’Esports del Parc Dalmau tindrà un nou sistema tecnològic per poder fer els partits i els entrenaments en streaming. S’instal·laran tres càmeres, una al centre del camp i dues enfocant a cada marcador, per poder enregistrar o fer en directe els partits.

Les càmeres compten amb un software intel·ligent que permet fer zoom en les jugades. D’aquesta manera, podran visualitzar i “analitzar els entrenaments, que els entrenadors puguin dir als seus jugadors per on tirar, ajudar-los a créixer” explica el president de la Unió Esportiva Handbol Calella (UEHC), Andrés Garcia.

La UEHC ha estat la impulsora d’aquest nou sistema, anomenat Myplay. Per la categoria en la que juguen algun dels seus equips han de fer els partits en directe i van constatar que els podia ser molt útil. Van presentar al projecte al Club Bàsquet Calella (CBC), amb qui comparteixen pavelló, i van arribar a un acord per compartir les despeses. Té un cost d’uns 2.000 euros anuals. Està previst que instal·lin les càmeres en les pròximes setmanes.

Sense públic als partits

Una de les opcions que hi ha sobre la taula a l’hora de reprendre les lligues la temporada vinent és que els partits hauran de ser a porta tancada. Encara no hi ha res decidit, però la qüestió amoïnava a les famílies dels jugadors i també els clubs. Amb aquesta iniciativa volen que les famílies puguin veure els partits, ja sigui en directe o en diferit.

Tornen els entrenaments

Els dos clubs calellencs han tornat ja a reprendre els entrenaments després de l’aturada pel confinament. El CBC va tornar la setmana passada, mentre que la UEHC ha començat avui.

Comparteix el contingut!

Go to Top