Arrenca el Festival Impuls amb un cartell dedicat als artistes locals

2020-06-12T17:49:35+01:0012/06/2020|

  • Sis dies d’espectacles i concerts amb denominació d’origen Maresme. El festival vol donar recolzament als músics de Calella i de la comarca després que els artistes hagin vist com es suspenien tots els esdeveniments a causa de la COVID-19.

Aquest any, la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita canvia de format i durarà sis dies. Adaptant-se a les noves mesures de seguretat, cauen algun dels actes tradicionals, com la cercavila dels Gegants o els sopars al carrer, i es concentren les activitats en el món musical. Sota el nom de Festival Impuls es faran 23 espectacles d’artistes de Calella i del Maresme, la majoria concerts, però també algun esdeveniment d’animació infantil.

Els actes començaran aquest dissabte i s’allargaran fins al diumenge de la setmana que ve. Es faran a quatre espais diferents. Tots són gratuïts però cal reservar l’entrada perquè hi ha un aforament limitat.

  • A les 18h actuarà el pallasso Txikrik a la Plaça Catalunya. Les entrades es poden reservar aquí.
  • A les 19h és l’hora dels Faroners de Calella amb les seves havaneres. El concert es farà al Passeig Manuel Puigvert. Entrades aquí.
  • A les 20h tocarà la banda d’indie i folk Southland. Ho faran a la Plaça de l’Església. Les entrades es poden aconseguir aquí.
  • A les 21:30h arriben el reggae, el soul i el pop-rock de The Sun Cats. Prendran el relleu d’en Txikrik a la Plaça Catalunya. Entrades aquí.
  • The passengers tancaran el dia amb un concert de rumba, pop i rock al Passeig Manuel Puigvert. Començarà a les 22:30h. Les entrades es poden reservar aquí.

Aquest diumenge hi haurà tres concerts, un d’ells també dedicat a la mainada.

  • Fèlix Cuc oferirà un concert infantil al Passeig Manuel Puigvert. Serà a les 18h i es poden trobar les entrades aquí.
  • A les 19:30h, també al passeig, concert de Lourdes Bartrolí, directora de l’Aula de Música Can Llobet. Les entrades es poden reservar aquí.
  • El flamenc fusió de Pedro Salazar i Juan Aguilar posarà el punt i final al dia amb una actuació que començarà a les 20:30h a la Plaça Catalunya. Entrades aquí.

Les entrades per tots els espectacles també es poden reservar per telèfon o enviant un WhatsApp al 696 706 257.

Seran els primers esdeveniments culturals que es celebren a Calella després del confinament. Això vol dir que es faran entre mesures de seguretat, com l’aforament limitat al 50% tot i ser a l’aire lliure i mantenint les distàncies de seguretat. Per controlar-ho, es crearà un recinte tancat amb controladors d’accés i d’aforament. Hi haurà un dosificador de gel hidroalcohòlic a l’entrada pels assistents i es desinfectaran les cadires abans de cada concert. Tots els espectacles hauran de ser asseguts, és a dir, no es podrà ballar, probablement fins d’aquí molt de temps.

Comparteix el contingut!

Go to Top