Obren els parcs d’atraccions amb mesures anti-covid

2020-07-08T18:30:49+01:00 08/07/2020|

  • Els parcs d’atraccions i aquàtics redueixen el seu aforament i requereixen de l’ús de mascareta, excepte dins de l’aigua.

25 anys de Port Aventura

És la vint-i-cinquena temporada del parc d’atraccions Port Aventura que, amb tres mesos de retard, ha obert les seves portes amb mesures de protecció, seguretat i sanitàries per front a la crisi de la COVID-19.

El parc més conegut del Tarragonès ha realitzat una auditoria externa per comprovar que les mesures de distanciament social, higiene i seguretat s’han pres correctament. Aquest estudi s’ha fet des del punt de vista del client, però també del treballador.

Entrant al parc hi ha un control de l’ús de mascareta; no es pot entrar al parc sense. També hi es fa un control de temperatura a totes les persones que hagin d’entrar dins el recinte. S’ha reduït l’aforament al 30% i s’han instal·lat senyalitzacions i rètols informatius per facilitar la mobilitat. Es recomana als clients pagar amb diner electrònic (targetes, contactless, mòbils…) per facilitar l’experiència sense contacte físic. A banda, per evitar aglomeracions el parc ha canviat el sistema de venda d’entrades per la reserva de dia amb antel·lació. Els passis de temporada seran amb cita prèvia.

Per pujar a les atraccions cadrà portar la mascareta posada i netejar-se les mans prèviament. Estaran totes les atraccions obertes al 100% per evitar que hi hagi cues. El que no estarà en funcionament són els espectacles i tampoc obrirà la part de parc aquàtic, el Caribe Aquatic Park. El village Portaventura Dreams, el projecte solidari per a nens i famílies amb malalties greus, estarà tancat. El Ferrari Land també està obert.

El Tibidabo, també obert

El Tibidabo va obrir la setmana passada, també amb un 30% d’aforament. El parc ha posat en marxa una aplicació per controlar en temps real l’aforament al parc. Hi ha un 70% de les atraccions obertes; estan tancades les que són recintes tancats i s’han potenciat les actuacions a l’aire lliure. El Tibidabo està situat a Barcelona.

Illa Fantasia també acull visitants

El parc aquàtic de Premià ha obert amb les mesures de seguretat que marca la normativa. Recomanen que comprin les entrades online per evitar aglomeracions i recorden que treballen amb aigua clorada per garantir les exigències sanitàries. També utilitzen sistemes de neteja especials per les seves instal·lacions.

Estan prohibides les mascaretes a les zones d’aigua, però són obligatòries per tots els clients majors de 6 anys a la resta d’instal·lacions.

Marineland obrirà a mitjans de juliol

El parc aquàtic Marinleand, ubicat a Palafolls, obrirà a partir del 17 de juliol. Els responsables del parc demanen que es comprin entrades amb reserva a través del web. S’han habilitat circuits al seu interior per fomentar el distanciament social i s’ha reduït l’aforament de les zones de restauració.

Water World, obert des de finals de juny

El parc aquàtic de Lloret té obert des de finals del mes de juny. A banda de les mesures que han pres els altres parcs, en aquest cas també demanen als clients no haver d’entrar als vestidors. Per tant, recomanen venir de casa amb el vestit de bany.
A l’interior del parc es recomana no utilitzar les gandules fins que el personal de neteja indiqui que han estat desinfectades.

X