Instal·lades les càmeres per seguir els partits i entrenaments de la UEHC

Aquesta setmana s’ha col·locat un nou sistema tecnològic al Pavelló d’Esports del Parc Dalmau, que permetrà veure els partits i els entrenaments en streaming. S’han instal·lat tres càmeres, una central i dues enfocant a cada un dels marcadors.

La Unió Esportiva Handbol Calella (UEHC) ha estat la impulsora d’aquest projecte, amb el que podrà emetre els partits en directe perquè els pares els puguin seguir des de casa i analitzar els entrenaments per ajudar als jugadors a millorar. A més, el sistema compta amb un software intel·ligent que permet fer zoom a les jugades.

Aquest nou aparell, anomenat Myplay, té un cost de 2.000 euros anuals, despeses que compartiran amb el Club Bàsquet Calella (CBC) per utilitzar de forma conjunta el nou sistema.

2020-07-25T11:56:22+01:00 25/07/2020 | 11:56|Categories: EnBreu|
X