El mercat de la Riera Capaspre es farà els dissabtes a la tarda

2020-08-01T10:22:28+01:00 01/08/2020|

  • Serà de 18h a 22:30h, en un horari en el qual no toca tant el sol.

El mercat de roba i complements es desvincula del tradicional mercat dels dissabtes. La crisi de la COVID-19 va portar a separar el mercat d’alimentació del de roba, complements i adrogueria per evitar l’acumulació de la gent a l’aparcament del Mercat. El d’alimentació es va quedar a la seva ubicació, però el de roba es va traslladar a la Riera Capaspre. Ara, també es canvia l’horari: el de no alimentació tindrà lloc els dissabtes a la tarda-vespre.

Serà des de les 18h fins a les 22:30h, amb les mesures d’higiene que venen sent habituals, com l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic. Els clients no podran tocar els productes. El nou horari afavorirà als usuaris i als paradistes, que no hauran d’estar a ple sol.

CALELLA COMUNICACIÓ va fer un debat en el que preguntava sobre la nova ubicació del mercat. A molts usuaris els sembla que és encertada, tot i que d’altres consideren que estaria millor al Passeig de Mar. Als paradistes també els agrada la Riera Capaspre. Els hotelers no ho veuen clar perquè dificulta l’arribada dels turistes, però precisament aquest any, degut a la crisi sanitària, no hi ha gaires turistes. De fet, no es veuen gaires autocars, quan altres anys venien molt sovint.

Tot i així, un dels motius del canvi d’horari, segons l’Ajuntament, és que el mercat sigui un atractiu turístic.

Encara no se sap si aquest canvi serà només pel mes d’agost o si arriba per quedar-se.

X