El restaurant Tic Tac torna a estar obert de nou

2020-10-03T12:13:26+01:0003/10/2020|

Ja s’havia anunciat a mitjans del mes de setembre, el restaurant Tic Tac, situat al carrer Jovara, havia hagut de tancar per tenir un contracte estret amb un positiu de COVID-19. Han estat catorze dies tancats, el període de quarentena que cal seguir en aquests casos, però ja ha tornat a obrir de nou.

El coronavirus està fent estralls al comerç local. Forces establiments en què els clients han d’entrar al seu interior tenen gel hidroalcohòlic a la porta perquè així els consumidors o compradors puguin rentar-se les mans; a tots els establiments, això sí, s’hi ha d’entrar amb mascareta.

En el moment en què es detecta un positiu i els rastrejadors fan la traça de les últimes 48 hores de la persona infectada, és fàcil que acabin donant amb un establiment on s’hi ha pogut donar algun contacte estret. En el cas de bars i restaurants, com que quan es consumeix cal treure’s la mascareta, augmenta el risc.

Es considera un contacte estret aquelles persones que han estat en contacte a una distància menor de 2 metres i un temps de 15 minuts sense protecció, des de 48 hores abans de l’inici dels símptomes i fins que el cas és aïllat.

El restaurant Tic Tac ha pogut obrir des del dia 1 d’octubre i ha volgut donar les gràcies per totes les mostres de suport que ha rebut durant el període en què ha estat tancat a causa.

Comparteix el contingut!

Go to Top