Els bars i restaurants calellencs obren només per fer menjar per emportar

2020-10-17T15:06:14+01:00 17/10/2020|

Alguns bars i restaurants han decidit obrir per fer menjar per emportar, l’únic que està permès segons les noves restriccions de la Generalitat. Alguns han obert a primera hora del matí per fer els cafès de l’esmorzar, d’altres s’esperen fins l’hora de dinar i alguns només obren per fer sopars.

Les taules i cadires dels establiments que tenen terrassa estan arraconades, a les interiors tampoc hi pot seure ningú. La majoria de bars i restaurants que estan oberts funcionen a mig gas, amb treballadors de nou amb ERTOs o a casa.

Als vidres d’un bar es podien llegir missatges reivindicatius en contra del tancament de la restauració: “no sóc culpable, sempre paguem els mateixos”.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Calella Comunicació (@calellacom) el

X