Cinc classes confinades per COVID-19 a Calella

Cada dia es pren la temperatura als infants per comprovar que no tenen febre

  • Les classes calellenques confinades són d’El Far, La Minerva, l’Escola Pia i l’institut Bisbe Sivilla. En total, hi ha 121 persones en aïllament, entre alumnes i professors.

2020-10-23T17:05:09+01:0023/10/2020|

Quatre centres educatius de la ciutat tenen classes confinades. Són El Far, on hi ha 26 persones confinades per un cas positiu; l’Escola Pia, amb també 26 persones aïllades per un positiu, La Minerva, amb 19 persones confinades per un cas positiu; i el Bisbe Sivilla, amb 50 persones confinades de dues classes diferents per dos positius.

Un equip del CAP s’ha desplaçat avui fins al Bisbe Sivilla per fer les proves PCR d’una de les classes de 1r d’ESO confinades. Els alumnes, que estaven fent l’aïllament domiciliari, han anat a l’institut per fer-se el test. En 48 hores tindran el resultat a l’apartat personal “La meva salut”.

Les dades de la pandèmia a les escoles de Catalunya s’extreuen de Traçacovid, l’aplicació amb la que la Generalitat de Catalunya vol informar a totes les famílies de la situació a temps real en els centres educatius.

A Calella, totes les escoles d’infantil, primària i secundària s’han vist afectades per positius en algun moment des de l’inici de curs. Les llars d’infants, tant públiques com privades, i l’Escola Oficial d’Idiomes no han tingut cap cas des que va començar el curs. A l’estiu, la llar d’infants Children’s House sí va haver de tancar durant una setmana per un cas positiu de COVID-19.

A nivell de Catalunya hi ha 2.399 grups confinats de 72.000. Les classes tancades representen un 3,33% del total. No hi ha cap centre totalment confinat. Les persones aïllades arreu de Catalunya són 58.053, de les quals 55.437 són alumnes (3,85%) i 2.470 són professors o personal del centre (1,51%).

Comparteix el contingut!

Go to Top