El fotògraf calellenc, Quim Fàbregas, presenta una exposició inèdita a l’Ajuntament Vell

La llàgrima de la núvia és la fotografia més emblemàtica de Quim Fàbregas

  • Exposarà una col·lecció de 170 fotografies, una recopilació de la seva trajectòria: 20 anys com a fotògraf de viatges. La gran majoria són inèdites.

2020-10-24T11:41:06+01:0024/10/2020|

Per primera vegada, el fotògraf calellenc, Quim Fàbregas, mostrarà una exposició a l’Ajuntament Vell. Es tracta d’una col·lecció de 170 fotografies fetes al llarg de la seva carrera com a fotògraf de viatges, la majoria d’elles inèdites.

Estarà dividida en petites col·leccions temàtiques. Una de les més destacades és el casament de la Kayatu, una noia de Gàmbia protagonista d’una de les seves fotografies més conegudes: La llàgrima de la núvia. També hi apareixen els Pigmeus del Camerún, nens autistes i malalts terminals de Xile, els refugiats del camp d’Idomeni, a Grècia, o els jueus de Nova York. També mostrarà Escoles de Mali, una col·lecció de deu fotografies sobre una escola de primària que va quedar en segona posició en un concurs amb 10.000 participants a Nova York, l’any 2009.

La més recent és també la més local: una sèrie de retrats de gent de Calella que ha fet aquest estiu. Totes elles són inèdites. La única que ja ha exposat, l’any passat a la nostra ciutat, és “Mirar la mirada, arribar a l’ànima”, retrats on la mirada pren tot el protagonisme. També la va exposar a Nova York.

La inauguració serà aquesta tarda a l’Ajuntament Vell, a dos quarts de sis. També farà visites guiades durant el cap de setmana: avui a les 19:15h i demà diumenge a les 11h i a les 12:30h. A causa de la crisi sanitària, l’aforament de les visites és limitat, per tant, caldrà reservar cita prèvia. Gairebé totes les places estan reservades, per aconseguir les últimes es pot enviar un WhatsApp al 625 22 96 58, el telèfon d’en Quim Fàbregas. L’exposició es podrà visitar fins al 22 de novembre.

Fins ara, a Calella havia exposat a petit format en diversos bars i també al Festimatge, el Festival de la Imatge de la ciutat. De fet, guarda un gran record del Festimatge, ja que “les meves arrels són a Foto-Film. He estat de monitor 5 anys”, explica Fàbregas. Foto-Film és l’espai on es va iniciar en el món de la fotografia.

Comparteix el contingut!

Go to Top