La Muntanyeta ja té nova gespa artificial

2020-11-07T20:30:57+01:00 07/11/2020|

El camp de futbol de La Muntanyeta ja té col·locada la nova gespa artificial, que substitueix a la natural. Les obres van començar a principis d’agost i tenen una durada prevista de sis mesos, per tant, estarà enllestit a principis del 2021.

Les obres consten de dues fases, una que correspon a la part del camp de futbol i les pistes d’atletisme i una segona que implica els vestidors. Entre les dues sumen un cost total d’1,3 milions d’euros.

Precisament, una de les propostes que es podia votar en els Pressupostos Participatius era la instal·lació de noves graderies a La Muntanyeta. Aquesta proposta no va sortir guanyadora. Tenint en compte la gran inversió que fa l’Ajuntament a la zona esportiva, es podria haver contemplat incloure les noves graderies.

X