Inundació a Urgències de l’Hospital pel trencament d’una canonada

2020-11-28T22:50:15+01:00 28/11/2020|

L’interior de la zona d’Urgències de l’Hospital de Calella s’ha inundat avui a causa del trencament d’una canonada durant la pluja que ha caigut aquest matí. La incidència ha ocorregut a la zona que comunica Urgències amb l’àrea d’observació. El personal de l’Hospital ha hagut d’ajudar a treure l’aigua, que sortia d’una de les parets de l’interior, amb fregones i recollidors.

Des de l’Hospital informen que el funcionament de la operativa d’urgències no s’ha vist afectada.

Aquesta situació es dona el dia després que s’anunciés una inversió milionària per ampliar l’Hospital. Atenent a les imatges, es constata que la inversió és necessària per millorar i actualitzar les instal·lacions.

El mes passat també es va produir una inundació, però a la zona de consultes.

X