Les voluntàries que han denunciat el mal estat de la gatera han estat apartades

A la gatera hi ha una vuitena de gats

  • Havien iniciat una campanya on denunciaven irregularitats i mancances a les instal·lacions de la gatera. Han estat expulsades després que els responsables de l’associació que gestiona la gatera mantingués una reunió amb responsables polítics municipals.

2020-12-15T21:11:26+01:0015/12/2020|

L’Associació Amics dels Animals de Calella, que gestiona la gatera municipal, ha decidit apartar de forma unilateral a les voluntàries que van denunciar deficiències en la gatera municipal. Fa unes hores que se’ls ha comunicat a través del grup de WhatsApp que tenen a l’associació i tot seguit se les ha fet fora. El president de l’associació els hi ha comunicat després d’una reunió amb l’Ajuntament. La decisió s’entén com a represàlia després de denunciar la manca de manteniment a les instal·lacions  i irregularitats en la seva gestió.

L’Associació Amics dels Animals de Calella és l’encarregada de gestionar la gatera, que en aquests moments no arriba a tenir una desena de gats. El seu president és Josep Estañol.

El grup de WhatsApp de l’associació està format per 18 persones, a les dues afectades no se’ls ha comunicat els motius pels quals se les ha fet fora. Tampoc han rebut cap document per escrit que ho certifiqui, solament un missatge de whatsapp. Les dues afectades han denunciat a través de les xarxes socials.

Les dues ex-voluntàries de l’associació lamenten que han patit “represàlies per parlar al 2020” i han creat un grup de Facebook alternatiu on continuaran denunciant les irregularitats i informaran de notícies sobre els gats a Calella.

La decisió d’apartar-les de l’associació arriba després que demanessin a través de les seves mateixes xarxes socials que s’enviessin instàncies a l’Ajuntament per aconseguir millores a la gatera municipal. Demanaven, entre d’altres coses, habilitar una zona de quarantena pels gats malalts, una nova porta d’entrada, millor il·luminació i arreglar el terra i les parets.

Comparteix el contingut!

Go to Top