Substitueixen els arbres del carrer Moragas

2020-12-16T20:32:32+01:0016/12/2020|

Els veïns del carrer Moragas han quedat sorpresos avui quan anaven cap a casa en veure que els arbres de la vorera estan tallats. Aquest matí estaven podent les branques i aquesta tarda han talat els arbres sencers. Només queda la part del tronc plantada a terra com a prova dels arbres que hi havia.

El motiu és que l’Ajuntament està substituint l’arbrat del carrer per la mateixa espècie que hi ha al carrer Balmes per tal d’unificar-lo. Les dimensions i el creixement dels nous arbres serà, segons l’Ajuntament, més idonis a la tipologia del vial. Fins ara, les branques estaven a tocar dels balcons.

La substitució de l’arbrat forma part de les obres de remodelació de la vorera del carrer Moragas. Alguns veïns havien denunciat l’estat de la vorera, que tenia zones trencades i enfonsades. A través de #laveudeCalella, vam fer-nos ressò de l’estat de la vorera.

Els veïns es queixen que les obres porten dies aturades i que el carrer estava tancat, tot i que als cartells hi constava que el carrer només estaria tallat fins al dia 11 de desembre. Cap al migdia d’avui l’han obert perquè poguessin passar els vehicles.

El tram entre Costa i Fornaguera i Cervantes ha estat tallat al trànsit per poder fer la poda i tala d’arbres.

Comparteix el contingut!

Go to Top