PP Calella: “Un govern municipal ha de governar per tots els ciutadans i no només per separatistes i populistes”

2020-12-21T21:06:28+01:0021/12/2020|

Des del PP Calella rebutgen la moció aprovada pel Ple que declarava el rei Felip VI persona non grata i acusen als partits que hi van votar a favor de no ser lleials. “Quan els regidors juren o prometen per la seva consciència i honor complir les obligacions del càrrec, amb lleialtat al Rei i respectar i fer respectar la Constitució, és aquesta la seva forma d’entendre la lleialtat?”, qüestionen en una nota de premsa emesa aquest dilluns.

Recorden que més de tres mil calellencs van votar “opcions polítiques no separatistes” a les eleccions generals celebrades el 10 de novembre de 2019 i afirmen que Calella “no necessita aquest tipus de mocions sectàries i irresponsables que l’únic que fan és dividir i enfrontar als ciutadans”. Entenen que la ciutat necessita un govern que “treballi per solucionar problemes i no per crear-los”.

Se suposa que un govern municipal ha de governar per tots els ciutadans i no només per separatistes i populistes”, asseveren des del Partit Popular de Calella.

Consideren que hi ha altres problemes que preocupen als calellencs; si podran pagar el lloguer o arribar a final de mes, i que la moció presentada no està entre les seves prioritats, a la que qualifiquen “d’irresponsable” i de perjudicar al sector turístic.

Comparteix el contingut!

Go to Top