S’instal·la un lavabo portàtil al carrer Indústria per suplir la manca de sanitaris

  • Degut a l’horari imposat per la Generalitat als bars i restaurants, durant la major part del dia no es poden utilitzar els seus lavabos.

2020-12-26T11:46:29+01:0026/12/2020|

Aquests dies, els bars i restaurants només poden obrir de 7:30h a 9:30h i de 13h a 15:30h. Fora d’aquestes hores, no es pot entrar als establiments de restauració i, per tant, no es pot utilitzar el seu servei. Per això, s’ha instal·lat un lavabo portàtil al carrer Indústria, a la cantonada amb el carrer Església.

La falta de lavabos és un problema que va sortir a la llum quan van tancar bars i restaurants a causa de les mesures sanitàries. Les botigues s’han trobat amb què els clients els demanen utilitzar el seu servei privat. Algunes ho permeten, però d’altres no per diversos motius. Un d’ells és la crisi sanitària.

El sanitari provisional del carrer Indústria té un cartell a la porta on diu que estarà fins l’11 de gener. No és una data qualsevol, és el dia que ha d’acabar, en principi, el nou horari imposat a la restauració. També especifica que es desinfecta 3 vegades al dia.

És probable que hi hagi més lavabos portàtils repartits per la ciutat, una solució que proposaven els comerciants quan es van adonar que sense bars es limitava el número de serveis.

A Calella, pràcticament no hi ha lavabos públics. N’hi ha a la platja, a prop del monument de la Sardana, però estan lluny del centre comercial. També es poden tenir en compte els serveis del Mercat Municipal, però només estan oberts en l’horari del mercat. Fa uns anys, hi havia uns lavabos públics a l’exterior del Mercat, però els van eliminar perquè sempre estaven bruts i feien pudor.

Comparteix el contingut!

Go to Top