Junts per Catalunya rep 353 avals a Calella per presentar-se a les eleccions del 14F

2021-01-05T20:38:55+01:00 05/01/2021|

El partit de Carles Puigdemont necessitava 5.000 avals per concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya i la xifra aconseguida és deu vegades superior: n’ha recollit 52.000 arreu de Catalunya.

A Calella ha aconseguit les signatures de 353 persones entre els dos establiments de la ciutat on es recollien avals: la Fruiteria Dolors i la Carnisseria Montse. Al Maresme n’ha recaptat 4.000.

Junts per Catalunya necessitava recollir els avals per presentar-se a les eleccions ja que és la primera vegada que hi concorre en solitari. Als últims comicis es va presentar juntament amb el PDeCAT. A Calella hi ha presència dels dos partits. El PDeCAT ja ha començat la precampanya a la nostra ciutat amb la visita de la seva cap de llista, Àngels Chacón, dues vegades. Junts per Catalunya encara no ha fet cap acte.

A altres municipis, els militants del PDeCAT s’han passat a JxCAT. Les eleccions del 14F, en especial el resultat d’aquests dos partits, seran analitzats a nivell local com els suports que manté l’actual alcaldessa de la ciutat, que es va presentar a les eleccions municipals sota el paraigües de Junts per Calella però s’ha decantat pel PDeCAT.

X