Els cinemes d’Arenys i Blanes tanquen temporalment les seves sales

  • Tant els cinemes d'Arenys com els de Blanes estan gestionats per Ocine
2021-01-27T18:18:40+01:0027/01/2021|

La manca de públic i d’estrenes ha provocat que Ocine tanqui la majoria de cinemes que gestiona a Catalunya, entre ells les sales d’Arenys i de Blanes. No tenen una data de reobertura fixada, tot i que esperen tornar, com a molt tard, a la primavera.

Des de la seva pàgina web ja no es poden comprar entrades per les multisales. Dels 11 cinemes que té a Catalunya, només mantenen oberts els de Badalona, Granollers i Les Gavarres, a Tarragona. La companyia assegura que en tots els casos són tancaments temporals. En total, tenen 21 cinemes a l’Estat.

Els cinemes d’Arenys compten amb 8 sales, mentre que els de Blanes en tenen 10.

Per la seva banda, Cinesa, líder mundial d’exhibició cinematogràfica a Espanya, amb 39 multisales, ha adoptat tancaments parcials. També al de Mataró Parc. Està obert amb un nou horari de dimecres a diumenge.

No és estrany que les empreses propietàries de cinemes prenguin aquest tipus de decisions. Els continuats confinaments municipals provoquen que només hi puguin anar els ciutadans del mateix municipi, quan habitualment concentren gent d’altres pobles de la comarca. És per això que només mantenen oberts els cinemes de grans ciutats que no depenen d’altres municipis. Les companyies també es queixen de no saber, fins a la mateixa setmana, si els arribaran les estrenes de pel·lícules, fet que no garanteix la seva programació. Aquest sobreesforç no l’estan veient retornat en ingressos.

Comparteix el contingut!

Go to Top