El Festimatge 2021 se celebrarà “sí o sí”

2021-02-05T15:55:09+01:0005/02/2021|

Els organitzadors del Festival de la Imatge de Calella estan decidits a celebrar l’esdeveniment, afirmant que “en tenim ganes!”. Volen recuperar el temps perdut, ja que l’any passat, la pandèmia els va impedir portar a terme el festival. Per fer-ho possible, tenen previst compaginar actes presencials amb activitats online. S’ho han agafat amb optimisme: es prenen com un repte organitzar la primera trobada virtual de Cinema 9,5mm.

Dins dels actes del festival hi haurà els tres esdeveniments tradicionals: el 45è Trofeu Torretes de Fotografia, que té la seva inscripció oberta fins a l’1 de març, el 27è Trofeu Torretes de Curtmetratges, al qual s’han presentat més de 800 treballs, i la 48a Trobada Internacional de Cinema 9,5mm, que tenen previst fer online per primera vegada. A causa de la pandèmia, no es podrà fer el Mercat del Col·leccionisme.

La intenció dels organitzadors és celebrar de forma presencial les exposicions de fotografies i la projecció de curtmetratges, però dependrà de les dades epidemiològiques del moment.

El Festimatge començarà un cop passi la Setmana Santa, una mica més tard que en anteriors edicions, del 10 d’abril al 2 de maig.

Comparteix el contingut!

Go to Top