Amenaces inadmissibles contra l’alcaldessa Candini sobre l’afer de la Bruna

2021-02-17T22:28:00+01:00 17/02/2021|

Un usuari de Twitter, amagant-se darrere d’un pseudònim, ha fet diversos comentaris a la xarxa social de l’ocellet amenaçant greument a l’alcaldessa, Montserrat Candini. En un d’ells arriba, inclús, a suggerir que cremarà l’habitatge de l’alcaldessa.

L’origen de les ofenses és pel cas de La Bruna. Ha escrit les injúries com a comentaris a les notícies que parlen del centre social okupat. “Recordem que parlem de la porca feixista que no dubta en trucar els nazis de la BRIMO si fa falta. Hem de confiar en la subnormal que ha abandonat els Menas a la seva sort? Haig de confiar en la corrupta del 3%? Amb la imbècil que ens mata a pobresa al jovent de la ciutat? No“, ha escrit @MeucaG a Twitter. El seu perfil es va crear fa pocs dies i té pocs seguidors.

L’Ajuntament ha rebutjat les amenaces i insults abocats a les xarxes socials. Candini ha denunciat els fets declarant, a través d’una nota de premsa que han fet pública aquesta tarda, que “els que s’amaguen darrera de l’anonimat per amenaçar demostren la seva covardia. Nosaltres creiem en la paraula per aconseguir qualsevol objectiu personal o polític”. Li han mostrat el seu suport el regidor de Ciutadans, Guillermo Gomis, i Calella en Comú.

CALELLA COMUNICACIÓ condemna qualsevol tipus d’amenaça i insult adreçat a qui sigui. Els mitjans de comunicació hi som per motivar el debat.

X