Tancat un tram del carrer Sant Antoni per l’inici de les obres

Les obres del carrer Sant Antoni es preveu que durin dos mesos

2021-02-26T18:41:03+01:0026/02/2021|

#endirecteCalellaCOM Ja han començat les obres del carrer Sant Antoni, entre Sant Pere i Sant Joan. Aquest tram de carrer està tallat al trànsit i només hi poden circular els veïns aixecant unes tanques que s’han instal·lat a l’inici i al final del tram de carrer que indiquen que no es pot passar.

Es tracta d’una primera fase, que es preveu que duri dos mesos. La segona fase contemplarà les mateixes actuacions al carrer Sant Pere, entre Sant Antoni i Bruguera, però amb una línia estètica diferent i durarà dos mesos més. El projecte total té un cost de 400.000 euros que s’ha adjudicat a l’empresa Excavaciones Bermúdez.

Es farà una renovació dels serveis de clavegueram i aigua -se substituiran les actuals canonades de fibrociment cancerigen per unes de polietilè-. El projecte també contempla la instal·lació de tubs per possibles ampliacions dels sistemes de telecomunicacions i la renovació del paviment seguint l’estètica del carrer Sant Joan, amb un carrer a nivell únic fet de peces de granit rosa.

Els veïns que tenen aparcament han hagut de demanar autoritzacions a Gestvia per poder aparcar de forma gratuïta a les zones blaves.

Comparteix el contingut!

Go to Top