ENTITATS

L’Agrupació Sardanista de Calella prepara un Aplec amb mesures sanitàries

Si fa bon temps, l'Aplec se celebra al Pati de l'Ós. (Foto: www.avibotet.cat)

  • L’Agrupació Sardanista espera celebrar l’Aplec de forma presencial. L’any passat el van haver de fer en format virtual per la pandèmia.

2021-03-09T17:34:38+01:0009/03/2021|

En marxa els preparatius per l’Aplec d’enguany. A l’espera de la confirmació oficial de l’Ajuntament, l’Agrupació Sardanista preveu poder celebrar-lo i ja ha enviat la informació als socis, tant de l’Aplec com de la resta d’activitats que fan durant l’any.

Serà l’edició número 93 de l’Aplec, ja que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la crisi de la COVID-19. Serà, però, un Aplec diferent, amb mesures sanitàries. Estan dissenyant un pla per ballar de manera higiènica amb preinscripció de les rotllanes i serà necessari l’ús de mascaretes. Tot dependrà de les restriccions del moment, per tant, no descarten fer canvis a última hora. A causa de la pandèmia, l’any passat el van haver d’adaptar per fer-lo en format virtual. Tradicionalment, l’Aplec se celebra el primer diumenge de juny.

Tenen previst tornar a estrenar dues sardanes que només van ser tocades per l’Aplec virtual de l’any passat. Les dues són dedicades a la Llopa, una és del calellenc Jordi Feliu i l’altre és L’udol de la Llopa, de Cesc Coromines.

Els socis de l’entitat també han rebut la programació de les activitats que faran durant aquest any. Hi haurà una novetat per la revetlla de Sant Jaume: enlloc de la Cobla Contemporània, portaran una cobla que toqui balls de saló, que es combinaran amb les sardanes. D’aquesta manera, diversifiquen el seu públic i amplien el ventall de balls.

Comparteix el contingut!

Go to Top