PLATJA

Iniciativa ciutadana per netejar la platja en companyia dels gossos

2021-03-25T21:20:12+01:00 25/03/2021|

A les xarxes socials ha nascut una iniciativa ciutadana que vol demostrar que els propietaris de gossos són persones cíviques que cuiden del medi ambient. Proposen netejar la platja en companyia de les seves mascotes. “Portarem els nostres amics de quatre potes i moltes bosses d’escombraries. Caminarem i farem una neteja de les platges de Calella”, expliquen.

La convocatòria és per aquest dissabte a les 11h del matí al final del Passeig de Mar, tocant el rètol de Calella. Fan una crida a “demostrar com som els que tenim gossos i igualment estimem la platja i respectem la natura”. També conviden a aquelles persones que no tenen gos a anar a ajudar.

Fa uns mesos que es ve plantejant el debat de si cal o no una platja de gossos. Això ha posat sobre la taula diverses qüestions, com si es recollirien les caques dels gossos. Tot i que la majoria de propietaris sí ho fan, els que deixen els excrements al terra aporten una mala imatge al col·lectiu. Amb aquesta iniciativa, els amos de gossos volen demostrar que sí són cívics.

X