El ple aprova, per sorpresa, la consulta popular sectorial per una platja per gossos

Durant la temporada turística no es permeten gossos a la platja. (Foto: RCTV)

2021-02-26T11:36:54+01:0026/02/2021|

La Gizane, l’Albert i el Sergi estaran contents, ja que el ple ha aprovat per unanimitat la seva proposta, com a grup promotor, de fer una consulta a tots els calellencs que no tenen gossos i que son majors de 16 anys.

La CUP havia proposat anteriorment dues mocions semblants. Una directament proposant una platja per gossos i una altra proposant una taula de treball pel segell #petfriendly. Ara ho havia intentat a través d’un grup promotor format per tres calellencs que ja van presentar anteriorment una consulta, però que se’ls va denegar. En aquesta ocasió, de forma sectorial, tira endavant. L’altra consulta que també ha presentat el grup promotor sobre la construcció de l’Aldi a la zona del pàrquing 2 no ha prosperat.

Actualment a Calella hi ha 1123 gossos censats. Aquest cens deixa entreveure que es farà la consulta a unes 14 mil persones.

Malgrat el grup de Ciutadans creu que la situació actual és prou greu i que aquesta consulta tindrà un cost a les arques municipals, hi ha votat a favor. Per altra banda, ERC i comuns celebren que es consulti a la ciutadania.

El govern (Junts per Calella i PSC) ha votat a favor, sense pronunciar-se. Ara serà l’àrea de Participació, encapçalada per la socialista Cindy Rando, qui s’haurà de cuidar de donar-li cobertura tècnica i econòmica amb la voluntat del grup promotor.

Comparteix el contingut!

Go to Top