Torna el mercat de roba i complements de la Riera Capaspre

2021-03-27T12:38:20+01:00 27/03/2021|

#endirecteCalellaCOM El mercat de roba i complements s’ha pogut tornar a instal·lar avui a la Riera Capaspre després de pràcticament dos mesos. El tancament del comerç no essencial també el va afectar, fet que va impedir que es poguessin muntar les parades.

La setmana passada, la primera que ja podien obrir, va quedar suspès a causa del vent.

Tot i que tradicionalment les parades de roba s’ubicaven a la plaça del mercat juntament amb els estands d’aliments, es va decidir separar-los per evitar aglomeracions a causa de la COVID-19. Es van traslladar a la Riera al juny de l’any passat, un canvi que va agradar força als paradistes tot i que els hotelers no el veuen adequat degut a que els dissabtes la zona es força freqüentada per autocars. El canvi es va produir l’any passat amb la pandèmia i, per sort, ni aquest any ni l’any passat hi ha hagut gaires turistes.

X