La vacunació anti-Covid es trasllada a la Fàbrica Llobet

2021-04-13T12:19:46+01:00 13/04/2021|

#endirecteCalellaCOM La vacunació contra la COVID-19 s’ha traslladat a la Fàbrica Llobet, on segueixen administrant injeccions a les persones de 79 i 78 anys. A totes les persones se les truca per agendar una hora concreta i evitar aglomeracions.

Entren de deu en deu a la sala polivalent, que s’ha adaptat per l’administració del vaccí. Un equip de dues infermeres subministren la dosi, que es composa de 1,8 ml de sèrum i 0,3 ml de la vacuna. Després, s’han d’esperar uns 10 minuts per comprovar que no tenen cap reacció. Les sanitàries recomanen paracetamol en cas de trobar-se malament i recorden que els trucaran per la segona dosi.

En ser la franja de més edat, reben la injecció de Pfizer. Quina vacuna els hi posen és un dels dubtes més comuns, ja que temen la d’AstraZeneca pels casos de trombes que s’han produït. Quan les professionals els expliquen que reben el vaccí de Pfizer, es tranquil·litzen.

La vacunació va a càrrec del CAP i poden arribar a posar entre 200 i 250 dosis al dia.

X