LA BRUNA

Comença el dispositiu conjunt de policies a La Bruna

  • Agents dels cossos catalans i espanyols fan vigilància i identificacions al voltant de La Bruna
2021-04-30T19:40:19+01:0030/04/2021|

Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local han engegat el dispositiu de control de La Bruna, fent identificacions a les persones que entraven a l’edifici ocupat. Si ho creien convenient, també feien escorcolls. Per part dels Mossos d’Esquadra han traslladat agents de la unitat d’ordre públic, coneguda com ARRO.

La gran presència policial ha alertat als veïns de la zona. Segons alguns testimonis, s’hauria produït una baralla, altres veïns parlen de l’intent de robatori d’un telèfon mòbil. Segons els Mossos d’Esquadra, avui no hi ha hagut cap fet concret que hagi motivat la seva presència, sinó que han iniciat el dispositiu promès pel director general de la Policia de Catalunya, Pere Ferrer.

La durada del dispositiu està encara per determinar, es decidirà en funció de si perdura la conflictivitat a la zona.

La decisió d’establir un dispositiu policial de cossos policials catalans i espanyols es va prendre a la Junta Local de Seguretat celebrada aquest dimarts. A més de La Bruna, també s’implantarà vigilància a l’estació per controlar i reduir la mobilitat en tren de les persones més conflictives. Tot plegat respon a una estratègia de la policia de reduir la delinqüència a Calella per tal d’enxampar-los i que ingressin a presó per reincidència.

Comparteix el contingut!

Go to Top