Els treballadors de la neteja de l’Hospital reivindiquen “ser reconeguts com a essencials”

2021-04-30T09:47:55+01:00 30/04/2021|

Als càntics de “No som invisibles, reconeixement” i “No som invisibles, som transmissibles” els treballadors de la neteja de l’Hospital de Calella reivindiquen cobrar la gratificació de perillositat per estar exposats a la COVID-19.

Els treballadors de la neteja de l’Hospital de Calella es concentren a la porta d’urgències del mateix centre sanitari. També hi ha donat suport treballadors d’altres àrees del centre sanitari.

Son uns 60 treballadors que, de forma directa treballen a primera linea netejant els espais de l’Hospital, 45 són fixes. “Portem gairebé un any demanant que ens donin la gratificació econòmica que vam cobrar els sanitaris com a reconeixement al treball a primera línia dels hospitals”, explica Diego Torres, representant de la UGT dels treballadors concentrats. També ha convocat a tot Catalunya CCOO.

Els treballadors de la neteja estan indignats perquè “en un primer moment teníem un interlocutor a la Generalitat, ens van dir que s’havien equivocat en no invloure’ns al decret i després, amb les eleccions catalanes, s’ha evaporat” i per això volen que se senti la seva veu a les portes dels centres sanitaris catalans. El servei a Calella està externalitzat a través de l’empresa ISS Espanya.

A la concentració també s’hi ha afegit Marea Blanca i li dona suport Podem Calella.

X