La cafeteria Canapè torna a obrir

  • Nous propietaris s'han fet càrrec del Canapè

  • La cafeteria El Canapè ha tornar a obrir aquest divendres 7 de maig
  • Després d’uns mesos amb la persiana baixada, el Canapè torna a obrir amb novetats.

2021-05-07T19:00:52+01:00 07/05/2021|

La cèntrica cafeteria el Canapè, situada en ple carrer Església, ha obert avui de nou després d’uns mesos tancada. Semblava un tancament definitiu, però el canvi de propietaris ha propiciat que una nova il·lusió s’apoderi de l’establiment.

El nou Canapè està regentat per un empresari calellenc que també es dedica als serveis de bugaderia i per la seva família. Han fet reformes al local i hi han inclòs una zona de cerveseria, amb diversos tipus de cervesa. En el seu primer dia d’obertura, els primers clients s’han acostat a prendre alguna cosa tot rememorant vells temps.

La zona de gelateria també ha obert amb gelats de la Jijonenca. Així doncs, el local del número 203 del carrer Església recupera el servei tant de cafeteria pel públic general com pels socis de la Cooperativa l’Amistat.

Nova zona de cerveseria i gelateria

La cafeteria enceta una nova etapa després que l’anterior propietari, l’empresa Cafeteries del Maresme S.A., baixés la persiana el 24 d’octubre. La propietat del local, la Cooperativa l’Amistat, va presentar una demanda judicial per desnonament per no haver cobrat el lloguer des del mes de juliol. L’empresa devia uns 27.000 euros de quotes de lloguer impagades des de juliol fins a desembre, moment en el que Cafeteries del Maresme S.A. va entrar en concurs de creditors de forma voluntària.

La cooperativa ha enviat una circular als seus socis i sòcies en la que informen amb alegria de la obertura de la cafeteria, tot assegurant que “ja hi havia ganes de poder tornar a visitar” i que “s’ha fet molt llarg durant tants mesos de veure el cafè i el casal amb tanta tristor”. Tot plegat, afirmen, suposa “novetats en l’ambient del carrer de l’Església”. De fet, els socis de l’entitat tindran descompte en les seves consumicions presentant el carnet de soci.

X