Calella s’engalana pel Moments de Flors d’aquest cap de setmana

2021-05-28T18:37:47+01:00 28/05/2021|

#endirecteCalellaCOM Les localitzacions que participen a la setena edició del Moments de flors aquest cap de setmana s’estan engalanant per l’ocasió. Entre ells, el Museu del Turisme, decorat per Eliseupaisatgista.

14 espais exposen l’explosió de colors de les flors. Són l’Escola Pia, Can Llobet, Can Prat, el pati i el balcó de la Biblioteca, Can Marrè, els balcons de Can Saleta, el balcó de l’Ajuntament i de l’Ajuntament Vell, el balcó de Can Basart, els balcons de Can Campaneria i Can Nualart, la plaça de l’Ajuntament i el Far, a més del Mutur.

També s’hi sumen 8 establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial i l’associació Amics del Parc Dalmau, que han organitzat una visita guiada al parc i una plantada d’arbres fruiters a la zona de la Muntanyeta, aquest diumenge, a les 9h i a les 11h.

X