Homenatge pòstum a Dídac Rey, Cap Operatiu de l’ADF de l’Alt Maresme

2021-05-30T12:19:36+01:00 30/05/2021|

#endirecteCalellaCOM Els voluntaris de l’ADF de l’Alt Maresme, així com d’altres agrupacions del Maresme i del Vallès, han celebrat un homenatge pòstum al seu antic Cap Operatiu, Dídac Rey, qui va morir sobtadament al mes d’abril de l’any passat. Rey era molt estimat entre els seus companys pel seu esperit de voluntariat i lideratge.

En el seu honor han plantat una alzina a la part alta del Parc Dalmau, al costat del dipòsit d’aigua. També s’hi ha col•locat una placa commemorativa per la seva tasca de protecció de la natura i de prevenció d’incendis forestals.

Hi han assistit també representants dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals i policies locals del Maresme, els alcaldes i regidors dels municipis de Santa Susanna, Pineda i Calella i la diputada pinedenca, Mònica Palacin (ERC). La família de Dídac Rey ha estat present a l’homenatge

L’ADF s’ha hagut de reorganitzar i la feina de Dídac Rey s’ha subdividit en dos caps. Per una banda el coordinador d’operacions, Ramon Noguera, i el coordinador d’intervencions, Daniel Sánchez.

X