Els treballadors de La Caixa es manifesten en contra de l’ERO

2021-06-02T10:52:13+01:00 02/06/2021|

Els treballadors de oficina de La Caixa de Calella s’han manifestat aquest matí al davant de l’oficina del carrer Església per defensar la seva feina i denunciar l’acomiadament de 8.291 persones en l’ERO que ha anunciat l’empresa.

Els treballadors de l’antiga oficina de Bankia -que ara és CaixaBank- també s’han manifestat aquest matí. De moment no se sap si aquesta reestructuració afectarà alguna de les oficines de la nostra ciutat.

Els treballadors de les dues oficines viuen amb incertesa aquesta negociació entre empresa i sindicats ja que no tenen informació sobre el seu futur.

Els sindicats dels treballadors de La Caixa consideren que aquests acomiadaments i el tancament de centenars d’oficines repercutirà en l’atenció que reben els clients. Durant la mitja hora que ha durat la concentració només funcionaven els caixers automàtics.

 

X