L’Aplec omple el Parc Dalmau de cobles i sardanistes

2021-06-07T08:15:40+01:00 06/06/2021|

#endirecteCalellaCOM L’Agrupació Sardanista celebra aquest cap de setmana l’Aplec, l’esdeveniment sardanístic més important de l’any. Més de 400 persones s’hi han inscrit de forma anticipada i nous participants s’hi han sumat a l’últim moment.

Es tracta del primer Aplec presencial des de la pandèmia, en el qual s’hi ha permès el ball en grups bombolla. La pista de ball ha estat separada de la zona on els espectadors gaudien, asseguts, de la música de cobla.

S’han seguit les mesures de seguretat marcades pel Procicat com el control de l’aforament i el registre d’entrada i l’ús de mascareta.

L’Aplec ha tingut dos escenaris: el Passeig Manuel Puigvert ahir dissabte i el Parc Dalmau avui diumenge. Aquesta tarda s’estrenaran dues sardanes dedicades a la Llopa, “L’udol de la Llopa” i “La Llopa de Calella”, del calellenc Jordi Feliu. L’esperada “Record de Calella” va sonar sota la pluja de forma escurçada, amb dues tirades de curts i dues de llargs.

També hi han participat la Colla de Geganters i Grallers de Calella, juntament amb en Mastegamosques i els capgrossos.

X