La nova zona verda amaga un tram que passa de blanc a blau

  • El tram del carrer Balmes entre Bruguera i Jaume Salvador és ara de zona blava
2021-06-14T19:51:59+01:00 14/06/2021|

En el canvi de color dels aparcaments de la ciutat, un detall ha passat gairebé desapercebut. Gairebé. Perquè alguns veïns han notat que un tram del carrer Balmes ha passat de ser blanc, és a dir, gratuït, a ser zona blava, per tant, de pagament. Es tracta del tram entre el carrer Bruguera i Jaume Salvador.

Pot ser va ser un canvi d’última hora en la planificació de zones d’aparcament de la ciutat, perquè malgrat estar pintat de color blau des de fa un parell de setmanes, a sota encara es veu que va arribar a estar pintat de color verd. Però també podria ser un error dels operaris que s’encarregaven de pintar les places d’aparcament, ja que en el primer plànol fet públic per l’Ajuntament es pot apreciar que aquell tram de carrer no havia de ser verd.

Malgrat s’ha pintat de blau a sobre, encara es veuen traces de pintura verda

Ara, per tant, serà de pagament tant pels veïns de Calella com pels visitants. El carrer Balmes es divideix ara entre la zona verda i la blava, el límit el marca el carrer Jaume Salvador.

En estar activa, la zona blava ja ha entrat en funcionament. En canvi, per la verda cal esperar dues setmanes. L’1 de juliol és la data escollida perquè es posi en marxa la zona gratuïta per residents. No obstant, caldrà treure un tiquet diari.

La majoria dels carrers que ara són zona verda abans eren blanca, és a dir, només es converteixen en zones de pagament pels visitants.

X