Platges obertes a Calella per celebrar la revetlla de Sant Joan

  • Tant les platges com les guinguetes estaran obertes per la revetlla de Sant Joan
2021-06-14T12:01:39+01:00 14/06/2021|

La nit del 23 de juny es podrà celebrar la revetlla de Sant Joan a la platja. L’Ajuntament ha decidit mantenir les platges obertes, igual que l’any passat, tot i que al 2020 va prohibir fer-hi festes. Enguany, sense cap prohibició, el consistori preveu controlar l’aforament a través del sistema d’intel·ligència artificial i l’aplicació DasEyes, a més de reforçar el personal per donar suport a la Policia Local.

A pocs dies de la revetlla, el Procicat ha notificat una sèrie de recomanacions, com és controlar l’accés o l’aforament de les platges o bé tancar-les per evitar aglomeracions. El Procicat també marca que es poden encendre fogueres, però amb autorització municipal, sense aglomeracions i amb distància de seguretat.

Els ajuntaments metropolitans amb platja, encapçalats per Barcelona, han consensuat mantenir-les obertes però amb controls d’accés i prohibir les begudes alcohòliques, les tendes de campanya i els aparells musicals.

També estaran obertes totes les guinguetes de Calella, que faran un menú especial per aquesta data assenyalada. Gaudir de la revetlla vora el mar, ja sigui a l’hora de sopar o llençant petards, és un privilegi del que podem gaudir els calellencs.

En els sopars amb grups d’amics i familiars al carrer, el Procicat adverteix que només està permès als espais habilitats i que els grups no poden superar les 10 persones. En el cas de bars i restaurants, s’han de seguir les mesures del sector: servei fins la una de la nit, màxim 6 persones per taula i 50% d’aforament en espais interiors.

X