“Vaig patir 12 ganivetades”: baralla a una guingueta de Poblenou

Ferides que va patir el vigilant de seguretat de la guingueta per part dels agressors

2021-07-13T11:43:40+01:0013/07/2021|

Dos homes van agredir la matinada de dilluns al vigilant de seguretat del Santi’s  Beach Bar i a un conegut dels propietaris de l’establiment, situat al passeig marítim de Poblenou, ben a prop del límit amb Calella. Els agressors portaven un ganivet amb el que li van propinar diverses ganivetades al guarda de seguretat, veí de Calella. L’altra víctima també va ser ferida amb arma blanca. Tots dos es troben fora de perill, malgrat van haver de ser hospitalitzats.

Els dos agressors es van posar violents perquè no els van servir alcohol, atès que ja estaven tancant l’establiment. “Faltava poc per la 1, l’hora que hem de tancar, i com no els podíem servir em van començar a dir ‘negre de merda’ i ‘gilipolles’ i a tirar cadires al cap”, explica una de les víctimes, que s’està recuperant de les lesions. “Vaig patir 12 ganivetades. Per sort, les ferides no eren molt profundes”, afirma després de ser atès a Can Ruti. Ja ha rebut l’alta i està a casa seva. La seva família demana més vigilància i seguretat.

Les policies locals de Calella i Pineda van detenir dues persones, les que van participar en la baralla. Dos homes més els esperaven fora de la guingueta mentre es produïa l’enfrontament, però van marxar. Ara, la investigació està en mans dels Mossos d’Esquadra. Els dos arrestats estan a la comissaria dels Mossos de Pineda a l’espera de passar a disposició judicial.

Precisament a aquesta zona, l’Ajuntament de Pineda va restringir l’accés amb cotxe fa dues setmanes per evitar aldarulls.

Els agressors volien que se’ls servís alcohol a la guingueta Santi’s Beach Bar

Comparteix el contingut!

Go to Top