Els usuaris de la R1 denuncien que Rodalies suprimeix trens sense avisar

  • Gent esperant que vingui el tren a l'estació de Calella
2021-07-15T18:42:49+01:0015/07/2021|

Usuaris habituals de Rodalies denuncien que avui s’han suprimit 4 trens, fet que ha comportat que més gent s’acumulés a l’estació de Calella esperant que passés el següent comboi. “Aquest matí han suprimit tres trens i al migdia el de les dues. L’han suprimit per la cara i sense avisar. No podem arribar a treballar a l’hora”, exposa un viatger. Aquells que utilitzen el tren regularment per anar a la feina es queixen que sovint arriben tard a causa de retards en els trens, també els estudiants que van a les universitats i instituts, que ara no hi han d’anar per estar en període de vacances.

Des de Renfe ja van avisar que tenen a part de la plantilla de maquinistes de baixa degut a confinaments per ser positius de COVID-19 o haver estat en contacte estret amb un positiu. En les últimes setmanes, això ha provocat alteracions en el servei.

Els usuaris lamenten que el més habitual és que els trens no vagin a l’hora.

Comparteix el contingut!

Go to Top