L’Ajuntament busca personal pel Calella Sport City Lab

  • El Calella Sport City Lab està a l'edifici de Can Saleta
  • Es vol crear una borsa de treball per coordinar les accions del Calella Sport City Lab de Can Saleta. Els requisits específics són tenir un títol universitari. L’Ajuntament ofereix un lloc de treball temporal.

2021-07-25T17:32:12+01:00 25/07/2021|

L’Ajuntament de Calella busca contractar una persona per a coordinar les tasques del coworking d’innovació esportiva, experimentació i emprenedoria. La persona que ho portava actualment ha estat traslladada a l’àrea d’esports de l’Ajuntament després de la jubilació del tècnic d’esports anterior. Per aquest motiu, el consistori ha obert un procés de tramitació urgent per buscar un tècnic mig per desenvolupar les tasques al voltant del Calella Sport City Lab. Es tracta d’una plaça temporal per cobrir aquest lloc de treball fins al 31 de desembre i una borsa per futures incorporacions.

Qui es vulgui presentar ha de tenir, almenys, un títol universitari -sense determinar- i es valorarà la formació en gestió de projectes esportius. Per entrar en el procés de selecció cal tenir nacionalitat de la Unió Europea, permís de conduir i el certificat de nivell C de català.

El Calella Sport City Lab és gestionat per l’Ajuntament de Calella, forma part del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró Maresme, vinculat a la Fundació Tencocampus i a la Fundació EURECAT. La seva construcció va ser finançada pel Fons FEDER i per la Diputació de Barcelona . La idea del projecte és generar activitat econòmica innovadora a través de la col·laboració pública-privada però no ha tingut èxit fins al moment.

Qui es vulgui ser inclòs en el procés de selecció ha de presentar una instància a l’Ajuntament de Calella abans del 29 de juliol adjuntant-hi el currículum i la justificació de la documentació acreditativa.

Els aspirants a ser treballadors del Calella Sport City Lab passaran un prova teòrica consistent en resoldre un cas pràctic relacionat amb el temari especificat a les bases publicades i una entrevista.

X