Nova fuita d’aigua, ara al carrer Balmes

  • Gestaigua encara està reparant la incidència d'Àngel Guimerà

2021-07-25T10:28:33+01:00 25/07/2021|

#endirecteCalellaCOM Fuita d’aigua al carrer Balmes. Els operaris de Gestaigua se’ls gira feina. Si encara no han acabat de solucionar el problema que hi ha al carrer Àngel Guimerà ara els ha sortit una altra incidència per solucionar al carrer del costat. Surt aigua d’una tapa de registre situada al carrer Blames -davant de la cafeteria Tasta’mmm- situada al xamfrà del carrer Església.

Els operaris de Gestaigua porten treballant en la fuita del carrer Àngel Guimerà  des d’ahir i s’hi han posat ben aviat d’aquest matí. Han hagut d’aixecar la part del carrer on passa el tub d’aigua potable per solucionar la fuita. El tall d’aigua afecta la vorera que dóna més a Pineda del carrer Àngel Guimerà i el carrer Jovara. La seva previsió és que abans de les 12 del migdia quedi solventada la incidència. Després encara quedarà tornar a tapar el forat del carrer.

Dins la zona afectada hi ha el Restaurant la Llar de Foc que no va poder servir cafes ahir al vespre ni va poder rentar els plats ja que no tenia aigua. Estan esperant que se solucioni la incidència per atendre els dinars d’avui diumenge. Alguns veïns de la vorera contrària -que sí que tenen aigua- s’han ofert per ajudar.

A Calella hi ha moltes fuites d’aigua i molt repetides en segons quines zones. S’atribueix a que els tubs que porten l’aigua són massa antics i, en algunez zones, de fibrociment. L’Ajuntament, preguntat per aquesta problemàtica amb el subministrament d’aigua, no s’ha pronunciat. L’emrpes que gestiona la xarxa d’aigua potable de la ciutat és Gestaigua amb participació pública-privada entre l’Ajuntament de Calella (qui té majoria) i Sorea.

X