El Club Bàsquet Calella escalfa motors per a una nova edició de les 24h

  • La 45ª edició de les 24h de bàsquet que organitza el CB Calella s’havien de celebrar aquest cap de setmana, però la situació epidemiològica va obligar a l’entitat a ajornar-la fins al setembre.

2021-08-07T16:53:05+01:0007/08/2021|

Quan falta un mes per a la nova data de les 24h de bàsquet, el Club Bàsquet Calella ha presentat el  disseny de les samarretes que lluiran els jugadors i l’organització.

Enguany jugaran per endur-se la 45ª edició de les 24h els equips taronja i verd, que són els colors del club calellenc, mentre que l’organització anirà de color lila. 

A la part del davant de les samarretes es pot veure la silueta de tres emblemes de la ciutat: el far, les torretes i l’església. Mentre que per la part del darrere es poden veure els logotips dels patrocinadors i col·laboradors.

Per veure lluir aquestes samarretes haurem d’esperar al cap de setmana del 4 i 5 de setembre. Una data atípica, d’un torneig que servia cada any per tancar la temporada esportiva, però que enguany, la pandèmia de la COVID-19 ha trastocat.

Tots aquells que s’hagin apuntat i no puguin venir a la nova data, s’han de posar en contacte amb el club a través de les xarxes socials i se’ls tornarà els diners.

Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web del club i té un preu de 15

Comparteix el contingut!

Go to Top