OBRES

Sant Antoni i Sant Pere obriran al trànsit a partir de demà

  • Finalitzen les obres de remodelació d'aquests dos carrers cèntrics amb un sobrecost de 130 mil euros

  • Encarregat el projecte de remodelació de l'altra part de Sant Pere, entre Anselm Clavé i Bruguera

Dos trams dels carrers Sant Antoni -entre Sant Joan i Sant Pere- i Sant Pere -entre Bruguera i Sant Antoni- obriran demà al trànsit de vehicles després de 4 mesos i mig d'obres. Ara queda pendent el tram de Sant Pere entre Anselm Clavé i Bruguera.

La remodelació d'aquests dos trams de carrers ha costat 530 mil euros, 130 mil euros del previst inicialment

2021-08-08T09:49:10+01:0008/08/2021|

Els carrers Sant Antoni i Sant Pere s’obriran a partir de demà dilluns dia 9 d’agost a la circulació. En el cas del tram de Sant Antoni -entre Sant Pere i Sant Joan- tindrà la circulació restringida i només podrà ser utilitzat per vehicles expressament autoritzats, o sigui veïns que disposin de gual en el tram de carrer. El carrer Sant Pere -entre Bruguera i Sant Antoni- serà de lliure circulació com abans de les obres.

Unes obres que estaven plantejades amb un cost de 400 mil euros i que han augmentat, finalment, fins a 530 mil euros refent de nou els serveis subterranis i separant aigües pluvials del clavegueram. En el cas del carrer Sant Antoni, l’Ajuntament ha buscat paviment igual que el del carrer Sant Joan donant la sensació de continuïtat. En el carrer Sant Pere s’hi ha instal·lat unes pilones per separar la zona de vehicles de la de vianants.

Les obres, que van iniciar-se al mes de març, s’han endarrerit més del temps que es preveia inicialment. Alguns veïns del carrer Sant Pere es queixaven que se’ls havia informat que la remodelació dels carrers finalitzaria a finals del mes de juny però han acabat un mes més tard.

A partir de demà dilluns els veïns que tenien guals en aquestes dues zones d’obra i que disposaven de targeta de la zona blava, deixarà d’estar operativa.

Sant Pere, també entre Anselm Clavé i Bruguera

Per altra banda, l’Ajuntament ha encarregat fa un parell de mesos la redacció del projecte per donar-li continuïtat al carrer Sant Pere, entre Bruguera i Anselm Clavé a una empresa.

Els veins d’aqeust tram del carrer Sant Pere esperen solucionar d’una vegada ordenar la circulació per aquest tram de carrer per evitar l’encastament de camions als seus balcons.

Comparteix el contingut!

Go to Top