MOBILITAT

El Parking Bus Car La Plana, gratuït i disponible

  • La família que gestiona l'aparcament ha decidit ajudar a descongestionar la ciutat permetent-hi aparcar lliurement
2021-08-12T08:53:53+01:0012/08/2021|

La família que gestiona l’aparcament d’autobusos i cotxes La Plana, situat darrere de l’Hotel Olympic, ha decidit deixar-lo obert per ajudar a descongestionar de cotxes el centre de la ciutat i així permetre’n l’ús gratuït per aquell qui ho necessiti. Té una capacitat 200 cotxes

L’aparcament La Plana, que era utiltizat per autobusos i cotxes, portava més d’un any tancat degut a la crisi de la COVID-19. Per accedir a l’aparcament s’hi ha d’anar pel camí de l’esquerra pujant la Riera Capaspre. Fins a l’aparcament el tram està asfaltat i l’accés es troba just al costat del Camí de Valldebanador, passat l’Hotel Olympic

L’aparcament era un negoci familiar que permetia als autobusos dels diferents grups de turistes que s’allotjaven o visitaven la nostra ciutat tenir un espai on poder aparcar. Estava vigilat i es podien fer reserves a través de lapàgina web de l’establiment.

Davant de la necessitat del poble hem decidit deixar-hi les portes obertes sense serveis ni cobrament”. Estarà obert fins al 12 de setembre i té una capacitat d’uns 200 cotxes.

L’accés al pàrquing La Plana està obert les 24h del dia fins el 12 de setembre

Aquesta bossa d’aparcament s’afegeix, per tant, als dos aparcaments municipals que hi ha a la Riera Capaspre (pujant per banda dreta i amb una capacitat de 130 vehicles) i el nou espai on hi havia l’antic edifici del Salicrú (amb una capacitat de 150 vehicles). Per tant, hi ha disponibles gairebé 500 places d’aparcament a la Riera Capaspre.

 

Comparteix el contingut!

Go to Top