En marxa la renovació del rètol de Calella

  • S'estan realitzant les tasques d'actualització de les lletres de Calella
2021-09-10T10:35:48+01:00 10/09/2021|

Les lletres de Calella situades al Passeig de Garbí tindran ben aviat una imatge nova. S’han invertit els colors: mentre abans el fons era blau i les lletres eren blanques, ara s’han pintat de blau les lletres i s’està folrant amb material de tipus “gressite” en color blanc el fons, el mateix que s’utilitza per les piscines, és a dir, és resistent a l’aigua. També s’ha tret la vegetació que cobria algunes parts del rètol.

L’actuació té un cost de 14.665 euros i l’està realitzant l’empresa Personalització d’espais públics S.L., que encara està treballant en el rètol.

Diversos ciutadans havien demanat aquest rentat de cara, en ser un element decoratiu característic de la ciutat i molt fotografiat pels turistes que ens visiten. A través de #laveudeCalella, una seguidora havia demanat aquesta actualització, també el columnista de CALELLA COMUNICACIÓ, Xavi Nogués, se n’havia fet ressò en un article d’opinió.

X