Nou incident amb una embarcació francesa davant la costa de Pineda

  • El veler es trobava a prop del litoral de Pineda
2021-09-14T16:48:28+01:0014/09/2021|

Un veler francès es va veure en dificultats ahir davant la costa pinedenca: es va quedar sense tracció al motor i no podia avançar a vela contra la forta garbinada que arribava als 25 nusos.

L’Associació de voluntaris de Salvament Marítim de Catalunya, Salvacat, va socórrer l’embarcació quan era a prop de la costa i la va remolcar al port d’Arenys. L’operació de rescat del veler, que feia 9,5 metres, va durar tota la tarda.

És la segona vegada aquest estiu que cal rescatar una embarcació francesa al davant de Pineda de Mar, després que una altra quedés a la deriva i enfonsant-se i requerís de l’ajuda de Salvament marítim i Protecció Civil de Blanes. En aquest cas, però, era un vaixell recreatiu.

Comparteix el contingut!

Go to Top