Retirats els troncs de fusta de la plaça Jaume Marxuach

  • El parc infantil és ara un terreny pla
2021-09-20T12:15:47+01:0020/09/2021|

L’Ajuntament ha fet retirar uns troncs de fusta que estaven instal·lats al terra del parc infantil de la plaça Jaume Marxuach. El detonant ha estat l’accident d’una nena de 4 anys, que es va colpejar el cap contra aquests troncs en caure del pont de fusta que uneix dues de les estructures de joc.

La mare de la petita va demanar a l’Ajuntament que eliminés els troncs, aparentment sense utilitat, que enquadren un dels tobogans després que la seva filla requerís sis grapes en xocar contra ells. El consistori li va prometre que suprimiria aquests elements i així ho ha fet, deixant el parc sense barreres arquitectòniques.

Comparteix el contingut!

Go to Top