Retards, trens suprimits i aglomeracions en el primer dia de vaga de maquinistes

2021-09-30T09:40:28+01:0030/09/2021|

#endirecteCalellaCOM Matí caòtic pels ciutadans que van en tren a la feina o a estudiar. La vaga de maquinistes ha tingut una gran afectació, provocant retards i la supressió de diversos trens. Això ha fet que els pocs combois que passaven anessin plens de gom a gom. Els usuaris s’han queixat que han hagut d’esperar llargues estones per pujar al tren, de fins a una hora.

Renfe ha admès que només han circulat la meitat de trens previstos en els serveis mínims, acusant als maquinistes de no complir-los i avisant que estudien mesures legals contra els absentistes. El sindicat convocant de la vaga, SEMAF, ha assegurat que tots els treballadors que han estat notificats s’han presentat a treballar.

La Generalitat havia fixat per aquest dijous un 85% de serveis mínims a Rodalies durant tot el dia, igual que pels dies 1, 5, 8, 11 i 12.

El motiu de la vaga és la demanda de més maquinistes, la recuperació de trajectes anul·lats els últims anys i l’oposició a la possible transferència de la xarxa de Rodalies de Catalunya a la Generalitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top