ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Candini obre la porta a presentar-se a les pròximes municipals

  • Candini lidera els plens municipals des de l'any 2011, quan va sortir escollida com a alcaldessa per primer cop
2021-10-07T16:02:00+01:0007/10/2021|

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha deixat a l’aire la possibilitat de presentar-se a les municipals del 2023. S’ha posat a disposició del partit -el PDeCAT- per si creu que no ha estat una “legislatura normal” i cal continuar per tirar endavant els projectes que han quedat aturats a causa de la pandèmia. No ha donat per fet que encapçali la candidatura, però ha declarat a RCTV que “no és un no rotund a la reelecció”.

Malgrat al mateix ple que sortia escollida com a alcaldessa per tercer mandat consecutiu anunciava que era l’última vegada que es presentava, reconeix que la pandèmia ho ha trastocat tot. La legislatura arrencava al juny de 2019 i menys d’un any després esclatava una crisi sanitària que encara no ha acabat, que ha obligat a fer canvis en els pressupostos municipals i atorgar ajudes directes a diversos sectors. És un mandat en el que posar en marxa nous projecte resulta difícil.

Candini, però, admet que encara està “reflexionant” i que no es vol “precipitar” a l’hora de prendre una decisió. Si conclou que prefereix no continuar, ja hi ha candidats per substituir-la, en plural, ja que a l’emissora pública ha explicat que pot ser tant dona com home.

Pel que fa a les sigles polítiques, l’alcaldessa recorda que la marca “Junts per Calella” està registrada al seu nom, malgrat hi hagi un altre partit que també l’utilitzi. Això ha portat a comentaris a les xarxes socials: Montserrat Candini va demanar a través d’un comentari públic a Instagram al portaveu de Junts en l’acte de la Diada, Josep Grima, que no posés Junts Calella ja que “aquest nom amb totes les seves derivades està registrat i forma part del grup polític que estem actualment governant a l’Ajuntament”, afegint que generava confusió a la ciutadania. El partit que lidera Candini es presenta com a Partit Demòcrata – Junts per Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top